OrboTech & Johans Städmaskiner värvar ny regionansvarig

Tidigare fotbollsspelaren och sportchefen för fotbollslaget GIF Sundsvall – Tommy Naurin, tar efter årsskiftet uppdraget som regionansvarig på Orbotech Sweden AB och Johans Städmaskiner AB. Han kommer att leda affärsutvecklingen i Norrland för de båda bolagen som gemensamt kallar sig Orbotech-Gruppen.

Efter uppdrag åt Coor, Nordens ledande leverantör av facility management och nu senast som sportchef för GIF Sundsvall, återvänder i början på januari Tommy Naurin till städbranschen. Denna gång som regionansvarig för Norrland i Orbotech-Gruppen, Sveriges ledande leverantör av innovativa städprodukter och smarta städrobotar för professionell städning. Som regionansvarig ingår det att leda affärsutvecklingen i Gävleborgs, Jämtlands, Västernorrlands, Västerbottens och Norrbottens län, samt stötta laget av affärsutvecklare och nå ut till både nya och befintliga kunder med metoder som kemikaliefri städning och automatiserad städning.

”Jag är förväntansfull över mitt nya uppdrag och ser fram emot att komma tillbaka till branschen och alla dess härliga människor. Jag går in i detta med ett blankt blad och har fått en unik chans att till viss del forma min egna roll. Det finns en tydlig riktning, men vägen dit är inte helt given, det tycker jag är spännande!”säger Tommy Naurin, regionansvarig över Norrland på Orbotech och Johans Städmaskiner.

Satsningen med att tillsätta en gemensam regionansvarig för de båda bolagen ligger i led med bolagsstrategin att öka närvaron i norr och utveckla robotiseringen inom facility management, industrin och HoReCa. Samt knyta samman OrboTech och Johans Städmaskiner som varumärken på ett tydligare sätt under Orbotech-Gruppen.

”Tommy är ett fantastiskt nyförvärv för oss och känns perfekt i rollen, att han också har varit i branschen tidigare är bara ett plus. Med hans ödmjukhet och stora driv är han en perfekt ambassadör för oss och den kultur vi byggt upp.” säger Anton Johansson, coo, Orbotech.

Om Orbotech

Orbotech är Sveriges ledande leverantör av innovativa städprodukter, städkoncept och robotar för professionellt bruk. Med fokus på ny teknik och skräddarsydda lösningar skapar Orbotech en enklare städprocess med fokus på ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet.

Bolaget har säljkontor, serviceverkstad och showroom i Malmö, Jönköping, Stockholm, Gävle, samt Sundsvall där också huvudkontor och lager ligger. 

Om Johans Städmaskiner

Johans Städmaskiner utrustar Norrland med framtidens städprodukter och är experter på

kemikaliefri städning, städmaskiner och städrobotar för professionell användning. Med en stark lokal närvaro och egna serviceverkstäder levererar de städprodukter och service i världsklass. Bolaget har verksamhet i Gävle, Hudiksvall, Sundsvall och Umeå. I Sundsvall ligger huvudkontor och lager.

Pressmeddelandet har publicerats av Tidningen Rent

Share this Post

Tommy Naurin - Regionansvarig Norrland

Tommy Naurin, regionansvarig över Norrland på OrboTech-Gruppen

Tommy Naurin - Regionansvarig Norrland

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!