Är du vår nya robottekniker?

Är du intresserad av teknik och vill jobba med framtidens robotlösningar? Vi lanserar nu vårt nya segment OrboTech Robotics och söker en robottekniker till området Mälardalen. Tillsammans med inspirerande kollegor blir du en betydande del av att implementera och underhålla robotar åt våra kunder.

Vi levererar marknadsledande robotar, maskiner och produkter som gör skillnad för både företag, människor och miljö. Innovation är en ledstjärna och vi är med glädje, omtanke och engagemang en positiv och ledande kraft i branschens utveckling och framtid!

Jobbet
Som robottekniker är du ett av företagets viktiga ansikten utåt och har nära kontakt med våra kunder. Du har en viktig roll i OrboTech Robotics och är med och utvecklar implementering och underhåll av våra marknadsledande städrobotar. Du har stora möjligheter att själv planera din arbetsdag, men det är viktigt att vara flexibel, då förutsättningarna och prioriteringar snabbt kan ändras.

Dina arbetsuppgifter är att främst stötta i implementering av nya robotar med installation och kartläggning av ytor, samt serva och reparera befintliga robotar. Även andra städmaskiner och produkter kommer att hanteras vid behov. Du jobbar mestadels på plats hos kunden och ibland i vår verkstad, du ger grundläggande support samt erbjuder tillbehör som kan hjälpa och underlätta för kunden. Utöver de praktiska delarna handlar det också om att utföra administrativa uppgifter i form av att skapa underlag för fakturor, göra beställningar på reservdelar och hantera det lokala lagret.

Du ingår i ett större team med servicetekniker från Malmö i söder till Sundsvall i norr, som med kontinuerliga möten och en stark gemenskap stöttar varandra. Alla ledda av servicechef med plats i Sundsvall.

Tjänsten innebär mycket resande, men utgår från vår verkstad i Stockholm - Upplands Väsby. Verkstaden delar ytor med säljkontor och showroom, där du har nära kollegor i form av affärsutvecklare och servicetekniker. Ditt distrikt är Stockholms län, samt de kringliggande länen - Uppsala, Västmanland, Örebro, Södermanland och Östergötland.

Du får tillgång till servicebil, full uppsättning verktyg och kläder, mobiltelefon samt dator/surfplatta. Upplärning och utbildning av serviceprocessen och produkterna sker på verkstaden i Sundsvall samt på plats i verkstaden i Upplands Väsby. Tjänsten avser heltid och anställningen är tills vidare. Arbetstiderna är vardagar mellan 7:00 - 16:00.

Dina uppgifter är att bland annat:

 • Upprätthåll goda relationer med kunder
 • Planera och utföra installationer, service och reparationer av robotar
 • Bistå med support till kunder och erbjuda tillbehör
 • Planera effektiva rutter utifrån serviceuppdrag
 • Skapa serviceordrar som underlag för fakturering
 • Göra beställningar av reservdelar från huvudlagret i Sundsvall
 • Hantera det lokala lagret, samt lagret i din servicebil

Profilen
Vi söker en teknisk, lösningsorienterad och utåtriktad person som brinner för ny teknik, service och att hjälpa andra. Du ska vara organiserad och självgående samt ha stor flexibilitet, då förutsättningarna för din arbetsdag kan förändras beroende på inkommande uppdrag. För oss är det viktigt att du brinner för ditt jobb och vill vara med på vår gemensamma resa mot att förändra städbranschen och skapa ett bestående avtryck - tillsammans gör vi skillnad!

Kvalifikationer vi gärna ser att du har:

 • En utåtriktad och hjälpsam personlighet med stort intresse för teknik
 • Tidigare yrkeserfarenhet av installation, reparation och service
 • Grundläggande kunskaper inom el
 • Datorvana och goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift
 • Ett strukturerat arbetssätt gällande administration
 • B-körkort är ett krav
 • Tidigare erfarenhet inom branschen är meriterande

Vad vi erbjuder dig
Vårt mål är att vara städbranschens bästa och mest inspirerande arbetsgivare, vi vill göra det yttersta för att du ska trivas och vi tror mycket på frihet under ansvar. Vi har en familjär stämning och en stark gemenskap, där du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med passionerade kollegor.

Att jobba på OrboTech ska vara roligt i sig, men vi erbjuder också kompetensutveckling på arbetstid, tjänstepension, friskvårdsbidrag, middagar och andra roliga aktiviteter med hela företaget.

Känner du igen dig i profilen och låter jobbet precis som den utmaning du söker? Då vill vi självklart höra från dig!

Urvalet sker löpande, vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR!

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!