Skurmaskinsroboten Co-botic 45 är här!

Framtiden är här! Gör plats för Co-botic™ 45, en skurmaskinsrobot fullproppad med senaste teknologin och vårt senaste tillskott i konceptet OrboTech Robotics.

Låt oss presentera Co-botic 45, den intelligenta skurmaskinsroboten som snabbt blir en ovärderlig kollega och fungerar som din förlängda arm. Med en co-bot vid din sida kan du tryggt överlåta det tunga och monotona arbetet och få tid över till andra, mer kvalitativa, arbetsuppgifter.

Co-botic 45 är det senaste autonoma flaggskeppet från i-team. Fullproppad av senaste teknologin och med egenskaper vi känner igen från innovativa kusinen i-mop, som låg ström- och vattenförbrukning, banar den vägen för framtidens robotstädning. Låt den själv hitta fram över golven med hjälp av avancerad AI och toppmoderna sensorer som säkerställer trygg navigering även i de mest komplexa miljöer, eller skapa dina egna kartor direkt i den användarvänliga appen för att köra igång när det passar dig. För ännu större insikt i dina städrutiner kan du sedan följa städningen genom dagliga rapporter. Avancerad teknik, på ett enkelt sätt!

Genom att kombinera autonom städning med lokalvårdarens färdigheter får du ut ännu mer av städningen. Med en co-bot i teamet minskar risken för belastningsskador, samtidigt som den förbättrar arbetsmiljön för personalen som får mer tid över till andra uppgifter. Co-botic 45 är skurmaskinsroboten som gör städningen mer effektiv och hållbar. Tillsammans gör vi skillnad!

Share this Post

 • Låt Co-botic 45 göra jobbet, medan du fokuserar på annat.

 • Morgonfågel eller nattuggla? Co-botic 45 står redo att jobba 24/7

 • Skapa nya kartor på några minuter, med appen i-team co-botics

  Skurmaskinsrobot, Co-botic 45
  Co-botic 45, tekniska specifikationer
  Skurmaskinsrobot, Co-bot, Co-botic 45
  Skurmaskinsrobot, Co-bot, Co-botic 45
  Skurmaskinsrobot, Co-bot, Co-botic 45

  Dags att utveckla städningen?

  Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!