SRY utbildning på OrboTech Center i Malmö

I slutet av november drar vi igång vinterns första SRY utbildning, på vårt specialanpassade OrboTech Center nere i Malmö – säkra dig din plats på redan idag!

Äntligen har det blivit dags att sparka igång vinterns första SRY utbildning i våra specialanpassade utbildningslokaler på OrboTech Center i Malmö. Genom en mix av teori och praktik kommer vi under 6 dagar att fördjupa oss i och bredda våra kunskaper inom lokalvård, så att du kan känna dig trygg med att möta arbetsvardagens alla utmaningar.

SRY utbildningen är uppdelad i 3 tillfällen, med 2 utbildningsdagar per gång. Datumen att notera i kalendern är 29-30/11, 6-7/12 och 13-14/12

Utöver SRY utbildningen kommer vi under dessa dagar även att gå igenom städstandarden INSTA800 nivå 2, där vi hjälper dig att förstå standarden och ger dig de verktyg du behöver för att praktiskt använda den i det dagliga arbetet.

Intresserad av att boka din plats på OrboTech Academy och fördjupa dig i en SRY eller annan utbildning? Skicka ett meddelande genom formuläret längst ner på sidan, eller ta kontakt med Peo direkt på 072-358 59 77 så berättar vi mer!

Share this Post

SRY utbildning, OrboTech Center, StädutbildningSRY utbildning, OrboTech Center, Städutbildning

Vad kan vi hjälpa dig med?

Support, funderingar eller är du kanske bara nyfiken och vill säga hej? Fyll gärna i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss.