Tillsammans förbättrar vi städprocessen och skapar framtidens städning

Att städa är mer än att bara göra rent och fint för stunden. Städning är ofta en komplicerad process som involverar många personer och passerar flera steg i en lång kedja. Att effektivisera och förbättra städprocessen kan därför vara kritiskt för att spara dyrbar tid, underlätta tunga arbeten och viktigast av allt - städa mer hållbart! Vi har lösningarna, kunskapen och viljan att förenkla och förbättra delar av, eller till och med hela, er städprocess.

Låt oss berätta mer!
Den största skillnaden du kan göra för att förbättra städprocessen är att slopa kemikalierna. Vatten är grunden i all städning, så varför blanda in giftiga kemikalier när du istället kan välja skonsamma och hållbara alternativ? Med vårt filtrerade vatten UltraH2O städar du inte bara renare på ett skonsamt sätt, du får också ett skinande rent resultat helt fritt från giftiga kemikalierester, oavsett om du städar manuellt eller använder vattnet i en städmaskin. Kräver tillfället bakteriedödande egenskaper och desinfektion av ytorna är Tersanos ozonvatten det miljövänliga alternativet till de annars starka kemikalierna. Gemensamma fördelar med våra kemikaliefria produkter är effektivare städning, minskad återsmutsning, förenklad hantering och en hälsosammare arbetsmiljö för lokalvårdarna och människorna som vistas i lokalerna.

Den manuella städprocessen är vanligtvis oergonomisk och tungarbetad, där dåliga redskap skapar utmaningar och hanteringen av tvätt känns övermäktig. Med städsystemet Rekola Reflex revolutionerar du hela processen. Genomtänkta och anpassningsbara städvagnar, tillsammans med ett innovativt moppstativ som möjliggör användning av högeffektiva microfiberdukar, effektiviserar ställtiden och städningen samtidigt som du arbetar ergonomiskt. Dukarna kan användas på båda sidor, vilket minskar tvättberget och sparar tid, pengar och mängder av dyrbart vatten.

En annan stor del i städprocessen är maskinstädningen, som kan se olika ut beroende på vilken maskin du använder. Problem som låg flexibilitet, bökig förflyttning mellan objekt och svårhanterade maskiner är dock återkommande. Oavsett om du har skurning, dammsugning eller golvvård på schemat, kan vi presentera innovativa produkter som underlättar och förenklar städprocessen. Många av våra maskiner är batteridrivna, har flera användningsområden och är väldigt enkla att använda och förflytta. Komplettera med UltraH2O eller Tersano i tanken och du har en grön maskinstädning som är snäll mot miljön. Orbot, i-mop och i-range är produktsortimenten som ger dig de verktyg du behöver för att ställa om till en effektivare städprocess.

Vi hjälper dig och ditt företag att förbättra er städning, tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar just dig och din verksamhet. Kontakta oss om du vill veta mer om våra produkter eller för att diskutera de utmaningar ni möter i er städprocess!

Share this Post

 • Spara miljön

  Att framtiden är kemikaliefri är det ingen tvekan om, våra lösningar hjälper er i miljöarbetet.

 • Spara tid

  En yta fri från klibbiga kemikalierester håller sig ren längre, så att du kan städa mer sällan.

 • Spara pengar

  Slipp onödiga kostnader för rengöringsmedel. Och minska utgifterna för tvätt av dukar.

 • Spara människorna

  Våra maskiner och produkter är skonsamma och lättarbetade, för allas bästa!

Förbättra städprocessen. Golvvård
Förbättra städprocessen. Kemikaliefri städning
Förbättra städprocessen. Innovativa städmaskiner

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!