Framtidens städrobot är här, säg hej till adlatus!

Ni har frågat, vi har väntat på tekniken, tekniken har nu kommit i kapp. Äntligen är det dags att introducera Adlatus i sortimentet, en höginteligent städrobot som vi vet håller vad den lovar!

Vi är säkra på att Adlatus CR 700 kommer att sätta en ny standard och bli det stora genombrott för städroboten i Sverige. CR 700 är en prisvinnande, högintelligent och helt automatiserad städrobot med många smarta funktioner. Med dess innovativa navigeringssystem kan användaren ladda upp planritningar över objektet och ytorna som ska städas direkt till roboten. CR 700 sätter sedan fart efter den förprogrammerade vägen och städar golven med ett resultat som överträffar den traditionella kombi-skurmaskinen. Dyker det upp oväntade hinder på vägen så är roboten så intelligent att den själv löser problemet och hittar en annan väg fram.

Via den smarta dockningsstationen kan roboten själv ladda batterierna, samt fylla och tömma smuts- och renvatten, helt utan behov av tillsyn. Med enkla kontroller är städroboten också mycket lätt att använda. Vem som helst kan använda den och med en smartphone eller surfplatta kan användaren också styra när roboten ska påbörja städning, utan att själv vara på plats.

Flexibilitet och ekonomi är några av många fördelar med en städrobot. Adlatus CR 700 öppnar upp för nya möjligheter, där du får en automatiserad lösning som förenklar drift, underhåll och erbjuder städning när som helst på dygnet. Flexiblare än en städrobot blir det inte!

Vår städrobot kommer ha officiell premiär på Clean-mässan i oktober, men är du nyfiken kan du redan nu höra av dig till oss eller gå in på www.adlatus.eu för att läsa mer om framtidens städrobot.

Share this Post

  • Pålitlig

   För smart för att köra fast, hittar alltid en väg fram.

  • Automatiserad

   Sköter fyllning, tömning och laddning helt själv.

  • Trådlös

   Kommunicerar trådlöst för att alltid vara uppkopplad.

  • Flexibel

   Passar överallt & kan enkelt optimeras efter ett specifikt behov.

  Dags att utveckla städningen?

  Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!