The OrboTech Way of Cleaning

Med The OrboTech Way of Cleaning utgår vi från en helhet, där arbetsmetod och produkter kompletterar varandra på ett unikt sätt och där igenom skapar en städning utöver det vanliga. Vårt innovativa koncept vänder upp och ned på de traditionella metoderna med målsättning att höja kvalitet, minska miljöpåverkan, skapa en bättre arbetsmiljö och sänka kostnaderna.

  Kvalitet

Produkterna är alla handplockade och utvalda för sina unika egenskaper, sin innovation och sin höga kvalitet. I ett koncept där allt hör ihop, är det oerhört viktigt att alla produkter är av högsta kvalitet. Inte bara för att produkterna ska hålla längre, utan också för att vi på så vis kan garantera ett städresultat utöver det vanliga.

  Miljö

För att städningen ska ha en så låg klimatpåverkan som möjligt, är det av största vikt att produkterna är snälla mot miljön. Med kemikaliefria alternativ till traditionella rengöringsmedel och med maskiner så effektiva att du knappt behöver fylla tanken med vatten, ställer vi tillsammans om till en hållbar städning med siktet inställt både på nutid och framtid.

Arbetsmiljö

Flexibel maskinstädning, ergonomiska redskap och rengöringsmedel lika skonsamma som vanligt kranvatten skapar en hållbar arbetsmiljö. Städning ska inte vara synonymt med onda ryggar, ömma axlar och trasiga händer. Vi behöver utmana de traditionella metoderna och tänka långsiktigt för att på så vis också höja statusen på yrket.

  Ekonomi

Våra innovativa produkter sänker kostnader för tvätt, transport och förvaring, samtidigt som de frigör dyrbar tid för lokalvårdaren, tid som kan läggas på viktigare arbetsuppgifter. Med kvalitativa och hållbara produkter och en stärkt arbetsmiljö lägger vi grunden för en hållbar ekonomi.

Share this Post

Nyfiken på att läsa mer om produkterna? Här hittar du dom.

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!