Robotdammsugare för professionellt bruk, säg hej till Whiz!

Vi kan nu stolt presentera Whiz - en professionell robotdammsugare som hjälper dig i städningen. Automatisera dammsugningen och förbättra städningen både praktiskt, logistiskt och ekonomiskt.

Med effektiv bortvallsmekanik och marknadens smartaste operativsystem, BrainOS, erbjuder innovativa robotdammsugaren Whiz både muskler och hjärna. I samarbetet mellan robot och personal skapas en städning som hjälper verksamheter att effektivisera såväl städnings- som logistikprocesserna, samtidigt som det minskar kostnaderna. Allt handlar om samarbetet, där Whiz fungerar som personalens förlängning och tar sig ann den monotona städningen så att dom ges utrymme att fokusera på viktigare och mer kvalificerande uppgifter.

Whiz är extremt intiutiv och enkel att använda. Roboten lär sig snabbt en städrutt genom att personalen först dammsuger som vanligt. Den visade rutten sparas som ett program med automatisk backup i molnet, och kan sedan när som helst startas med ett enkelt knapptryck. Eventuella hinder längst vägen sköter robotdammsugaren själv och personalen ges rapporter och notiser på en sökare när rutten är avslutad. Enkelt, tryggt och med enorma tidsvinster.

Whiz är en oerhört spännande produkt som vi vet kommer att göra stor skillnad för branschen. Både praktiskt för lokalvårdare som sliter med hög belastning och stress, men också ekonomiskt för att öka dom redan pressade marginalerna. Det här är framtiden! Mats Johansson, VD

Att Whiz är intuitiv och enkel att använda genomsyrar också försäljningsmodellen. För en fast månadskostnad hyr man inte bara robotdammsugaren med full service och support, man får också intuitiva städrapporter och automatiska mjukvaruuppdateringar från Whiz alldeles egna molntjänst. I månadskostnaden ingår också ersättningsprogrammet, som garanterar en ny maskin på plats inom 48 timmar om olyckan skulle vara framme.

Läs mer om robotdammsugaren Whiz på produktsidan!

Share this Post

Städning med robotdammsugare

  • Whiz sköter dammsugningen och städar ytan snabbt och effektivt.

  • Det är i samarbetet mellan robot och människa magin sker.

  • Du får tid till viktigare arbetsuppgifter medans Whiz sköter grov jobbet.

  • Den co-operativa revolutionen tar städningen till nästa nivå, både praktiskt, logistiskt och ekonomiskt!

Whiz - touchskärm
Whiz - automatiserad dammsugning

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!