Snabbare ytdesinfektion med nya i-cover

Snabbt, enkelt, effektivt – ytdesinfektion har aldrig varit lättare. Fyll nya i-cover med Tersano ozonvatten och ta död på bakterier och virus på bara sekunder!

Med i-cover får du en avancerad desinficeringsspruta som används till att spraya ut en lätt dimma, vilken täcker och desinficerar ytorna. Denna metod gör ytdesinfektionen både snabbare, effektivare och noggrannare. Fyll upp tanken på i-cover med vårt miljövänliga ozonvatten från Tersano och ta död på mikroorganismer så som mögel, bakterier och virus. Tersano är helt ofarligt för både människor och natur och behöver inte torkas bort, dessutom är det bevisat effektivt mot coronavirus.

Du kan smidigt anpassa i-cover efter olika ändamål. Tack vare fyra medföljande och färgkodade munstycken kan du ändra sprayen och välja den som fungerar bäst till situationen.

Ömtåliga föremål som papper, skärmar och elektronik etc, använd det lila, extra fina munstycket.

Allmän användning inomhus, använd det gröna, fina munstycket.

För användning vid och på livsmedel, använd det, orangea mellan munstycket.

Utomhus och på väggar, använd det blå, grova munstycket.

Maskinen drivs med ett i-power 14 batteri och batteritiden är hela 14 timmar. För maximal frihet, kan i-cover antingen bäras i handen, över axeln eller på ryggen. Som separat tillbehör finns också en smidig vagn att använda tillsammans med i-cover.


Är du intresserad av att förenkla desinfektionsarbetet?
Beställ din i-cover på orbotechshop.se

Share this Post

  • Snabbare, effektivare och noggrannare ytdesinfektion.

  • Säker, ingen värme krävs. Fyll med miljövänligt ozonvatten.

  • Använder mindre vätska, varje droppe är dyrbar.


Ytdesinfektion med i-cover

Vad kan vi hjälpa dig med?

Support, funderingar eller är du kanske bara nyfiken och vill säga hej? Fyll gärna i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss.