I-TEAM SWEDEN En del av något större

Läs mer

En samlingspunkt för i-mop & i-range

Vi jobbar utifrån att identifiera de problem och utmaningar många ställs inför, både som städorganisation, städentreprenör men också som enskild lokalvårdare. Vi hittar lösningar och erbjuder därefter produkter och koncept som verkligen gör skillnad.

 

Produktkategorier

 • Singelskurmaskiner
 • Batteridrivna dammsugare
 • Kombiskurmaskiner
 • Sladdrivna dammsugare
 • T­u­g­g­u­m­i­b­o­r­t­ta­g­a­r­e
 • Fönster- / fasadtvättprodukter
 • Borstvalsdammsugare
 • Städvagnar
 • Tillbehör etc.
Kontakta oss så berättar vi mer
i-team, i-team sweden, städmaskiner, i-range

Enklare ytdesinficering
Med i-cover får du en avancerad desinficeringsspruta som används till att spraya ut en lätt dimma, vilken täcker och desinficerar ytorna. Ytdesinfektionenblir både snabbare, effektivare och noggrannare.

Läs mer om i-cover >

 

Inga fler klibbiga tuggummin under skorna

Snabb, enkel och pålitlig borttagning av tuggummi. Vid kontakt avger maskinen en pH neutral och säker enzymånga som snabbt löser upp tuggummit.

Läs mer om i-gum

 

Liten kan göra mycket

Med i-scrub 21B städar du små och trånga ytor snabbt och effektivt. Med ett huvud som är flexibelt i 360 grader och som dessutom är avtagbart är i-scrub 21B en maskin med många möjligheter.

Läs mer om i-scrub

 

Sladdlös städning
med hög prestanda

En riktigt kraftfull dammsugare som inte är bunden till ett eluttag. i-vac 9B öppnar för en friare städning och garanterar en längre körtid än andra batteridrivna dammsugare.

Läs mer om i-vac

 

Maskinen som älskar stora ytor

Samma unika design, lika hög flexibilitet, men i en större storlek som utför jobbet ännu snabbare. När det är dags att ta sig ann de större utmaningarna sparar du både tid och pengar med i-mop XXL.

Läs mer om i-mop

 
Singelskurmaskinerna under i-scrub sortimentet finns i två olika varianter, i-scrub 21B och i-scrub 30EM. Här under kan du ladda ner broschyrer för att läsa mer om varje maskin eller besöka OrboTech Shop för mer info och lägga beställningar.
Broschyr i-scrub 21B


Beställ i-scrub 21B


Broschyr i-scrub 30EM


Beställ i-scrub 30EM

Vad kan vi hjälpa dig med?  Det är fantastiskt roligt att få vara en del av branschens utveckling med innovativa och nytänkande produkter. Har ni några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av er!

  Mats Carlsson
  Försäljningsansvarig