I-TEAM SWEDEN
En del av något större

Läs mer

En ny samlingspunkt för i-mop & i-range

Nu lanserar vi i-team Sweden och låter i-mop och resten av i-rangesortimentet stå på egna ben. i-team jobbar utifrån att identifiera problem och utmaningar många ställs inför, både som städorganisation, städentreprenör men också som enskild lokalvårdare. Vi hittar lösningar och erbjuder därefter produkter och koncept som verkligen gör skillnad.

   

  Produkterkategorier

  • Singelskurmaskiner
  • Batteridrivna dammsugare
  • Kombiskurmaskiner
  • Sladdrivna dammsugare
  • T­u­g­g­u­m­i­b­o­r­t­ta­g­a­r­e
  • Fönster- / fasadtvättprodukter
  • Borstvalsdammsugare
  • Städvagnar
  • Tillbehör etc.
  Kontakta oss så berättar vi mer
  i-team, i-team sweden, städmaskiner, i-range

  Inga fler klibbiga tuggummin under skorna

  Snabb, enkel och pålitlig borttagning av tuggummi. Vid kontakt avger maskinen en pH neutral och säker enzymånga som snabbt löser upp tuggummit.

  Läs mer om i-gum

   

  Liten kan göra mycket

  Med i-scrub 21B städar du små och trånga ytor snabbt och effektivt. Med ett huvud som är flexibelt i 360 grader och som dessutom är avtagbart är i-scrub 21B en maskin med många möjligheter.

  Läs mer om i-scrub

   

  Sladdlös städning
  med hög prestanda

  En riktigt kraftfull dammsugare som inte är bunden till ett eluttag. i-vac 9B öppnar för en friare städning och garanterar en längre körtid än andra batteridrivna dammsugare.

  Läs mer om i-vac

   

  Maskinen som älskar stora ytor

  Samma unika design, lika hög flexibilitet, men i en större storlek som utför jobbet ännu snabbare. När det är dags att ta sig ann de större utmaningarna sparar du både tid och pengar med i-mop XXL.

  Läs mer om i-mop

   
  Singelskurmaskinerna under i-scrub sortimentet finns i två olika varianter, i-scrub 21B och i-scrub 30EM. Här under kan du ladda ner broschyrer för att läsa mer om varje maskin eller besöka OrboTech Shop för mer info och lägga beställningar.

  Broschyr i-scrub 21B

  Beställ i-scrub 21B

  Broschyr i-scrub 30EM

  Beställ i-scrub 30EM

  Dammsugarna under i-vac sortimentet finns i flera olika storlekar och varianter, i-vac 5, i-vac 5B, i-vac 6, i-vac 9B och i-vac 30UR. Här under kan du ladda ner broschyrer för att läsa mer om varje maskin.

  Broschyr i-vac 5

  Beställ i-vac 5

  Broschyr i-vac 5B

  Broschyr i-vac 6

  Beställ i-vac 6

  Broschyr i-vac 9B

  Beställ i-vac 9B

  Broschyr i-vac 30UR

  Beställ i-vac 30UR

  Tuggummiborttagaren i-gum tar bort alla klibbiga rester och finns i två versioner. Här under kan du ladda ner broschyren för att läsa mer om maskinen.

  Broschyr i-gum

  Beställ i-gum
  Fönster- och fasadtvättprodukten i-suit underlättar all rengöring av vertikala ytor. Här under kan du ladda ner broschyren för att läsa mer om produkten.

  Broschyr i-suit

  Städvagnen i-land samlar alla dina redskap på ett enkelt och organiserat sätt. Här under kan du ladda ner broschyren för att läsa mer om produkten.

  Broschyr i-land

  Beställ i-land
  Kombiskurmaskinerna under i-mop sortimentet finns i två olika storlekar, i-mop XL och i-mop XXL. Här under kan du ladda ner broschyrer för att läsa mer om varje maskin.

  Broschyr i-mop XL

  Beställ i-mop XL

  Broschyr i-mop XXL

  Beställ i-mop XXL

  Vad kan vi hjälpa dig med?  Det är framför allt kundernas respons som driver oss. Vi ser en utmaning och en spänning i att få vara med och göra skillnad. Har ni något på hjärtat, vad som helst, släng iväg ett meddelande här till vänster!

  Mats Johansson
  VD