OrboTech Robotics sätter automation i fokus

Gör er redo för OrboTech Robotics, konceptet som tar autonom städning till nya höjder och där vi samlat alla våra innovativa städrobotar och vår gedigna kunskap under ett och samma tak.

Vi tror på innovation, vi tror på teknologi, vi tror på hållbarhet och vi tror på att underlätta för vardagshjältarna. Personerna som varje dag sliter för att skapa rena och hygieniska lokaler för oss alla att njuta av.

Låt oss presentera OrboTech Robotics, konceptet som tar begreppet automatiserad städning till nya höjder och där vi samlat alla våra innovativa städrobotar under ett och samma tak. Gemensamt för våra robotar är att de är fullproppade av senaste teknologin, är enkla att använda och avlastar personalen som får tid över till andra uppgifter. Med vår gedigna kunskap om robotar och er vilja att göra skillnad, tar vi tillsammans sikte på en hållbar framtid.

Gausium
Under varumärket Gausium hittar vi flera autonoma städmaskiner, med prisvinnande design och senaste teknologin. Med allt från mindre dammsugare till stora, åkbara skurmaskiner erbjuder Gausium något för alla. Läs mer >

Whiz
Whiz är den kraftfulla robotdammsugaren för professionellt bruk, den nya medarbetaren i städstyrkan som snabbt och enkelt dammsuger både mjuka och hårda golv utan att du behöver vara på plats. Läs mer >

Co-botic 65
Utformad för att arbeta tillsammans med människor är Co-botic 65 den ultimata mixen mellan städmaskin och robot, där du sömnlöst kan växla mellan autonom och manuell körning beroende på utmaning. Läs mer >

Är du nyfiken på att veta mer om våra städrobotar och hur just ni kan automatisera städningen i er verksamhet? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri demo!

Share this Post

Autonom städning, OrboTech Robotics
  • Autonom städning avlastar, underlättar och frigör tid för personalen

  • Autonom städning ger mätbara resultat som visar effekt och utveckling

  • Autonom städning öppnar upp för städning när som helst, under dygnets alla timmar

  • Autonom städning sänker kostnader och är enkelt att implementera i er verksamhet

Städroboten Phantas är en allt-i-ett robot för alla.

OrboTech Robotics, Automatiserad Städning, Autonom StädningTill produktsida >

Skurmaskinroboten Scrubber 50 Pro passar alla underlag.

OrboTech Robotics, Automatiserad Städning, Autonom StädningTill produktsida >

Skurmaskinroboten Scrubber 75 är perfekt till tuffare jobb.

OrboTech Robotics, Automatiserad Städning, Autonom StädningTill produktsida >

Sopmaskinroboten Sweeper 111 är rejäl för grövre smuts.

Till produktsida >

Dammsugarroboten Vacuum 40 passar de mindre objekten.

Till produktsida >

Dammsugarroboten Whiz ger kraftfull dammsugning.

Till produktsida >

Städroboten Co-botic 65 ger autonom & manuell städning.

Till produktsida >

    Dags att utveckla städningen?

    Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!