Fullt hus på Clean & Facility 2022!

Årets upplaga bjöd på publikstorm med besök från Kiruna i norr till Malmö i söder, tillsammans skapade vi en härlig stämning som spred sig ut på mässgolvet!

Vi har längtat efter Clean & Facility 2022 med spänd förväntning. Med lanseringar av nya spännande produkter och koncept och en ny helt ny monterdesign var vi otroligt nyfikna på era reaktioner – och vilket mottagande vi fick! Intresset för OrboTech Robotics var fantastiskt och fler och fler får upp ögonen för vårt städkoncept The OrboTech Way of Cleaning, där vi med innovativa produkter skapar skräddarsydda lösningar som förbättrar hela städprocessen. Stort tack till alla våra leverantörer och partners som kom förbi och hjälpte oss i montern och ett extra varmt tack till alla ni fina besökare och kunder. Vi har sagt det förut, men det tåls att upprepas, ni är fantastiska och det är ni som ger oss energin att göra det vi gör – tillsammans förändrar vi branschen!

Ta en titt på våra bilder från mässgolvet här nedan innan du klickar över för att lära dig mer om våra innovativa varumärken och vilken skillnad vi kan göra om vi samarbetar!

Whiz / Inolife / Rekola / i-mop / UltraH2O / Tersano / Orbot / i-range /Gausium

Kontakta oss så berättat vi mer! Vi finns i hela Sverige!

Share this Post

Dags att utveckla städningen?

Vi finns här med och för er hela vägen. Tillsammans utmanar vi gamla uppfattningar och inarbetade rutiner, och skapar en städning som är hållbar både nu och i framtiden!